پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛
لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی
برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.
برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.
در همین راستا کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه آموزش های خود در سراهای محله و با حضور در مساجد محل درخصوص اهمیت مصرف ید در سبد خانوار و عدم مصرف نمکهای دریایی فاقد مجوز و سنگ نمک آموزشهای لازم را دادند.