×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/24 - 09:10
  • بازدید : 79
  • تعداد بازدید : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«بسمه تعالی»

۲۴مهر روز جهانی غذا و شعار امسال آن «رفتار ما آینده ما را می سازد» می باشد. بی شک ، غذا از نیازهای اولیه بشری بوده و غذایی که ما مصرف می کنیم در سلامت جسم و روان ما بی تاثیر نمی باشد. غذا، دارو نیست ولی قطعا، نوع غذایی که می خوریم می تواند در پیشگیری از بسیاری بیماریها و کمک در جهت درمان بسیاری از بیماریهای دیگر مفید و موثر باشد. در این راستا شاید توجه به علامت نشانگر تغذیه بر روی محصولات غذایی و رنگهای آن که هشداری برای مصرف کننده در زمینه میزان قند، چربی، نمک، اسید چرب ترانس محصول می باشد، بسیار مفید خواهد بود. رنگ سبز نشان دهنده مناسب بودن میزان هریک از این ترکیبات و هدایت در یک مسیر مناسب تغذیه ای و رنگ قرمز هشداری برای مصرف کنندگان و بویژه برای افرادی که محدودیت استفاده از ماده ای را داشته اند (بعنوان مثل رنگ قرمز در نمک هشدار برای بیماران مبتلا به فشارخون، قرمز در قند هشدار برای بیماران دیابتی و قرمز در چربی هشدار برای افراد مبتلا به چربی خون بالا) می باشد و طبیعتا رنگ زرد هم نشان دهنده احتیاط در مصرف می باشد. همچنین درج علامت سیب سلامت بر روی محصول و قید شماره پروانه ساخت در ذیل آن، تایید بر سلامت محصول می باشد. به منظور جلوگیری از پدیده شوم قاچاق و تامین سلامت محصولات وارداتی، نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی محصولات سلامت محور و از جمله فرآورده غذایی نشان از تایید آن فرآورده می باشد. در آخر با توجه به زندگی صنعتی امروزی برای داشتن بدنی سالم و تربیت نسلی سالمتر که سازندگان آینده کشورمان هستد دقت در انتخاب رژیم غذایی صحیح و در برگیرنده گروههای غذایی مفید و توجه به فرآورده های دارای مواد فرا سودمند و بطور خلاصه اصلاح الگوی مصرف غذایی ضروری می باشد.

به امید روزهای بدون کرونا، شاد و سلامت باشید.

 

دکتر ندا رونده

مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 109034
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست