• تاریخ انتشار : 1399/07/15 - 14:16
توسط کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو صورت گرفت؛

آموزش چگونگی تغذیه سالم به دانش آموزان از راه دور

مورخ پانزدهم مهرماه سال 1399 کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در مدارس و به دلیل وجود بیماری کرونا در سطح کشور به صورت آموزش از راه دور موضوعاتی از قبیل تغذیه سالم را تدریس کردند.

مورخ پانزدهم مهرماه سال 1399کارشناسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در مدارس و به دلیل وجود بیماری کرونا در سطح کشور به صورت آموزش از راه دور موضوعاتی از قبیل تغذیه سالم راتدریس کردند.

کارشناس معاونت غذا ودارو با حضور در یکی از مدارس دخترانه تحت پوشش، به آموزش تغذیه سالم و چگونگی تغذیه در دوران کرونا به ویژه نقش تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی پرداختند.

آموزش از راه دور در مدارس توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو در هفته های آینده نیز ادامه خواهد داشت.