توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی صورت گرفت؛
کشف سه میلیارد ریال شامپوی تقلبی
بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 320 کارتن شامپوی تقلبی کشف و توقیف کردند.
لاغری در سایه مت آمفتامین/ فرآورده پلاتین اصل غیر مجاز و خطرناک است
سرپرست اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استناد به نامه سازمان غذا و دارو مبنی بر غیرمجاز بودن کپسول لاغری پلاتین اصل، گفت: فرآورده لاغری پلاتین اصل به شکل کپسول، با ادعای طبیعی، درمانی و لاغری که اغلب از طریق سایتهای غیر مجاز و در موارد اندک در عطاری ها به فروش می رسد، غیر مجاز می باشد.
به مناسبت روز جهانی کار و کارگر؛
از نیروهای خدماتی معاونت غذا و دارو تقدیر شد
به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، دکتر «جمشید سلام زاده» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه مدیر امور عمومی، نشستی صمیمی با نیروهای خدماتی معاونت برگزار کردند.
بررسی 75 فقره پرونده در اولین کمیسیون قانونی ماده20 در سال 1402
اولین جلسه کمیسیون قانونی ماده 20 در سال 1402 ششم اردیبهشت ماه در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد
نکاتی برای مقابله با شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار
مسمومیت با قارچ های سمی بسیار خطرناک و تشخیص قارچ سمی و غیرسمی از روی ظاهر آن بسیار مشکل است. با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و به دنبال بارندگیهای فصلی شاهد رویش قارچهای خودرو در دامنه طبیعت هستیم که از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه قارچ های خوراکی هستند و به همین دلیل مصرف آنها همه ساله موجب مسمومیت تعداد زیادی از شهروندان میشود. کارشناسان واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور ارتقای آگاهی همگان، نکات زیر را در این خصوص اطلاع رسانی کرده اند.
بررسی 27 پرونده در اولین کمیته فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی سال 1402
اولین کمیته فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1402 سی ام فروردین ماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، دکتر «جمشید سلام زاده» رئیس کمیته فنی و قانونی، دکتر «ندا رونده»، دبیر کمیته فنی و قانونی، دکتر «عطاالله شکوری» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه»، کارشناس مواد آرایشی و بهداشتی، دکتر «حمیدرضا مقیمی»، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی و دکتر «عارفه کمپانی سعید»، نماینده صنعت فرآورده های آرایشی و بهداشتی تشکیل شد.
تقدیر رییس دانشگاه از تلاش کارکنان بهداشتی و درمانی و غذا و داروی دانشگاه در تعطیلات نوروزی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با جمعی از همکاران حوزه های بهداشت، درمان و غذا و دارو از عملکرد چشمگیر و افتخارآفرین آنان در تعطیلات نوروز تقدیر کرد.
کنگر، گیاه مفید فصل بهار
کنگر کوهی یا کنگر صحرایی که در فصل بهار به عنوان سبزی در برخی از غذاهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد دارای خواص متعددی است. این گیاه یک آنتیاکسیدان نسبتاً قوی بوده و منبع خوبی برای ویتامین C، A، اسید فولیک، منیزیم، پتاسیم و ویتامینهای گروهB میباشد.
توصیه های مرتبط با روزه داری و مصرف داروها در ماه مبارک رمضان
برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند، همیشه این سوال مطرح است که نحوه صحیح مصرف داروها در زمان روزه داری چگونه باید باشد و آیا قطع مصرف داروها و یا جابجایی زمان مصرف دارو به زمانهای قبل از سحر یا بعد از افطار کار درستی است یا خیر. نکته قابل اهمیت که باید مورد توجه شاغلین گروه پزشکی قرار گیرد، حفظ سلامتی بیمار است.
کشف بیش از 30 میلیارد ریال داروی قاچاق از منزل مسکونی
انواع داروی قاچاق به ارزش بیش از 30 میلیارد ریال توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کشف و توقیف شد.