×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/01/25 - 10:48
  • بازدید : 74
  • تعداد بازدید : 74
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی؛ عهده دار یکی از گسترده ترین حوزه های نظارتی

دکتر زالی گفت: معاونت غذا و دارو یکی از گسترده ترین حوزه های نظارتی و خدماتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را عهده دار است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه هیئت رییسه دانشگاه از تلاش های شبانه روزی معاونت غذا و دارو، مدیران و کارشناسان واحدهای تابعه این معاونت در سالی که گذشت قدردانی کرد.وی با اشاره به این که وظایف و مسولیت های معاونت غذا و دارو به طور مستمر در حال بسط و توسعه است افزود: باید با توجه به مسولیت های گسترده معاونت غذا و دارو منابع کافی به این حوزه اختصاص داده شود.

 

دکتر زالی با بیان این که تفکیک تشکیلاتی معاونت های غذا و دارو و درمان در سطح دانشگاههای علوم پزشکی قدرت  نظارتی بر حوزه دارو و غذا را افزایش داده است خاطرنشان کرد: باید تامین منابع و نیروی انسانی متناسب با افزایش مسوولیت های معاونت غذا و دارو باشد.

 

به گفته رییس دانشگاه، معاونت غذا و دارو یکی از گسترده ترین حوزه های نظارتی و خدماتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را عهده دار است.

 

وی نظارت بر عملکرد کارخانه های تولید و عرضه کننده دارو و لوازم بهداشتی و آرایشی، تدوين، ارائه و ابلاغ سياست ها، برنامه ها و خط مشی های مواد و فرآورده های دارويی، غذايی، صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی ساخت، صادرات، ورود، مصرف و انهدام مواد و فرآورده های دارويی، خوراکی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی و نظارت برعملکرد این واحد ها را تنها گوشه ای از خدمات معاونت عذا و دارو دانست وتاکید کرد: اوج تلاش و سخت کوشی مجموعه معاونت غذا و دارو در  بحران کرونا بیش از پیش خودنمایی کرد.

 

دکتر زالی گفت: کمبود منابع مالی، افزایش وظایف و خدمات، حجم بالای کار و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم ها، هرگز مانعی برای اجرای برنامه راهبردی معاونت غذا و دارو نبوده است.

 

رییس دانشگاه ایجاد تحول سازمانی و عملکردی خصوصا در سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی، در حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را درخشان توصیف کرد.

 

وی جذب نیروی متخصص در حوزه غذا و دارو را در دستور کار قرار داد و استفاده از ظرفیت های حداکثری ارگانیک و سیستماتیک اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه را با هدف ارتقای علمی معاونت غذا و داروخواستار شد.

 

ایجاد مرکز متمرکز دارویی و آموزشی در حوزه تحت پوشش دانشگاه و عدم واگذاری داروخانه ها بخشی از سخنان دکتر زالی را به خود اختصاص داد.

 

رییس دانشگاه با اشاره به این که استفاده از ظرفیت های حداکثری داروخانه های آموزشی و توسعه آزمایشگاهها می تواند دانشگاه را به اهداف مترقی خود نزدیک تر کند گفت: افزایش فضای سرانه آموزشی داروخانه ها راه کار مناسبی برای ارتقا سطح تکنیکال و حرفه ای این مراکز است.  

 

دکترسیدعلیرضا مرتضوی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این جلسه گزارش مختصری از عملکرد معاونت غذا و دارو در سالی که گذشت ارایه داد.

 

وی با اشاره به اقدامات واحد های زیر مجموعه معاونت غذا و دارو، به فعالیت های این واحدها نظیر نظارت بر امور دارویی، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و واحد مبارزه با قاچاق اشاره کرد.

 

دکتر مرتضوی اقدامات واحد کمیته بهره وری را مورد توجه قرار داد وگفت: با شکل گیری کمیته بهره وری و با هدف کاهش هزینه ها خصوصا در طرح تحول سلامت، مصرف داروها و ملزومات بهینه تر شده و این مهم در هزینه کرد بیمارستانها اثرات مثبتی دارد.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه در ادامه به ۱۳۰۰مورد بازرسی از داروخانه های سنتی، امحا داروهای مکشوفه و قاچاق، بررسی پرونده های متخلف در حوزه نظارت بر امور دارویی، بازرسی از انبارها و مراکز ترک اعتیاد اشاره کرد و در ادامه اهم فعالیت های مدیریت نظارت بر عملکرد مواد غذایی و آرایشی را تشریح کرد.

 

وی با اشاره به اهمیت تفکیک حوزه تصمیم گیری کمیسیون پرونده های مربوط به مواد غذایی از فرآورده های آرایشی و بهداشتی خاطرنشان کرد: این اقدام با هدف پیگیری علمی، کارشناسی و اصولی تر کمیسیون های آرایشی انجام شده است.

 

دکتر مرتضوی با اشاره به گستره جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه در حوزه غذا و دارو، تامین نیروی انسانی متخصص را خواستار شد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه در ادامه فعالیت های آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو تحت نظارت دانشگاه خصوصا در دوران کرونا را یادآور شد و افزود: ارزیابی کیفیت الکل های مصرفی که در دوران شیوع کرونا به بیشترین میزان خود رسید، این مهم  یکی از هزاران خدمت این مراکز است.

 

گزارشی از بررسی نمونه های آزمایشگاهی، بازدیدهای نظارتی از کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی، صدور پروانه برای کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی و بازدید از آزمایشگاههای همکار از جمله فعالیت های معاونت غذا و دارو بود که دکتر مرتضوی به آن اشاره کرد.

 

وی در ادامه فعالیت های اداره تعالی سازمانی معاونت غذا ودارو را تشریح کرد و گفت: برگزاری برنامه ها و دوره های آموزشی ویژه گروههای پزشکی و تهیه جزوات آموزشی از جمله این اقدمات است.

 

دکتر مرتضوی در خاتمه ضرورت افزایش فضای فیزیکی آزمایشگاهها، جذب نیروی متخصص به ویژه در حوزه واحد های دارویی و آرایشی، تامین تجهیزات ضروری و راه اندازی بخش مراقبت های دارویی را مورد تاکید قرار داد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 103580
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست