به مناسبت روز جهانی غذا؛
از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی تقدیر شد
به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.
به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.
اجرای نشانگرهای تغذیه ای، همکاری در آموزش و بازدید دانشجویان، کیفیت مناسب محصولات تولیدی، داشتن GMP مناسب، نبود شکایت اثبات شده و انطباق تمام نمونه برداری ها با استانداردهای ملی در دو سال گذشته از عمده دلایل انتخاب این واحد ها بود.
در این جلسه و با حضور دکتر «فرزاد پیرویان»، معاون غذا دارو دانشگاه، تولیدکنندگان پیشنهادات و انتقادات خود را جهت بهتر شدن فضای تولید ارائه کردند.
در پایان نیز با اهدای لوح یادبود از مدیرعاملین و مسئولین فنی واحدهای برگزیده، تقدیر شد.