×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/07/24 - 12:05
  • بازدید : 1263
  • تعداد بازدید : 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا؛

از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی تقدیر شد

به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.

اجرای نشانگرهای تغذیه ای، همکاری در آموزش و بازدید دانشجویان، کیفیت مناسب محصولات تولیدی، داشتن GMP  مناسب، نبود شکایت اثبات شده و انطباق تمام نمونه برداری ها با استانداردهای ملی در دو سال گذشته از عمده دلایل انتخاب این واحد ها بود.  

در این جلسه و با حضور دکتر «فرزاد پیرویان»، معاون غذا دارو دانشگاه، تولیدکنندگان پیشنهادات و انتقادات خود را جهت بهتر شدن فضای تولید ارائه کردند.

در پایان نیز با اهدای لوح یادبود از مدیرعاملین و مسئولین فنی واحدهای برگزیده، تقدیر شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 84081
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست