آشنایی با پیش نیازهای لازم برای تولید موسوم به PRPS
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره نحوه ارزيابي برنامههاي پيش نيازي PRPS را برگزار کرد.
معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دوره نحوه ارزيابي برنامههاي پيش نيازي PRPSرا برگزار کرد.
مخاطبین این دوره شصت نفر از مسئولين فني شركتهاي توليدي و وارداتي غذايي و آرايشي بهداشتي بودند و نکات لازم در خصوص زیرساخت های فیزیکی خوب برای تولید را فرا گرفتند.
این دوره آموزشی دارای 8 ساعت امتیاز بازآموزی بود و توسط كارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراكي و آرايشي بهداشتي معاونت تدریس شد.