×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/05/27 - 10:42
  • بازدید : 81
  • تعداد بازدید : 80
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ارزیابی و نظارت بر صدور مجوزها و استاندارد های تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی

بررسی 14 پرونده در کمیسیون فنی و قانونی فرآورده های خوراکی / آشامیدنی

چهارصد و شصت و هفتمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ 25 مرداد ماه سال جاری در محل معاونت عذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این جلسه با حضور دکتر «جمشید سلام زاده» رئیس کمیسیون فنی و قانونی، مهندس پهلوانی «معاون نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی» دکتر «زهره مردانی» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه تخت چین» کارشناس تخصصی مواد خوراکی و آشامیدنی، دکتر «محمد پارساپور» نماینده صنعت و دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی انستیتو، برگزار شد.

در مجموع 14 پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی، پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 159654

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست