×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 12:23
  • بازدید : 39
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری همایش روز جهانی غذا

همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

در این همایش معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به حضار، مطالبی را در خصوص اهمیت این روز و تاریخچه آن بیان کردند.

روز جهانی غذا World Food Day هر سال شانزدهم اکتبر مصادف با بیست و پنجم مهر ماه برگزار می شود و شعار آن در سال 2024 ««حق داشتن غذا برای زندگی و آینده ای بهتر »» تعیین شده است.

آقای دکتر سلام زاده، هدف اصلی از نام گذاری این روز توسط سازمان فائو را افزایش آگاهی جوامع در خصوص اهمیت غذا و تغذیه مناسب عنوان نمودند.

غذا به ‌عنوان یکی از حقوق اولیه بشر در نظر گرفته می‌شود، با این حال یک از هر ۹ نفر در جهان دچار گرسنگی مزمن است. در سال ۱۹۴۵ سازمان ملل غذا را نه یک امتیاز، بلکه بعنوان یک حق به رسمیت شناخت، به همین دلیل از سال ۱۹۷۹ شانزدهم اکتبر هر سال را در راستای ریشه‌کنی گرسنگی، روز جهانی غذا World Food Day نامید. این مناسبت ‌بعنوان یک فراخوان جهانی برای اقدام در مبارزه با گرسنگی و سوءتغذیه عمل می‌کند.

این همایش با حضور دکتر جمشید سلام زاده «معاون غذا و دارو»، دکتر عطاالله شکوری «معاون اجرایی» دکتر لیلا نقدی «مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی»، کارشناسان اداره غذا و با حضور مدعوین زیر برگزار شد:

  • شرکت مهیا پروتئین تولید کننده محصولات پروتئینی بعنوان واحد برتر
  • سرکار خانم مهندس نجفی «مسئول فنی شرکت آذرنوش شکوفه» بعنوان مسئول فنی برتر
  • سرکار خانم دکتر مهسا نیکخواه «کارشناس صادرات و واردات مواد خوراکی و آشامیدنی» بعنوان کارشناس نمونه، جهت تقدیر و تشکر انتخاب شدند. 

شایان ذکر است در این همایش اعضای کمیته صدور پروانه های معاونت، نماینده محترم صنعت و نماینده جامعه مسئولین فنی نیز حضور داشتند.

 

«حق داشتن غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر»

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 148175
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست