توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت؛
برگزاری کلاس آموزشی سامانه TTAC برای شبکه های بهداشت و درمان
کلاس آموزشی سامانه TTAC و نحوه صحیح تکمیل مدارک مربوط به صدور و تمدید پروانه بهداشتی واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.
کلاس آموزشی سامانه TTAC و نحوه صحیح تکمیل مدارک مربوط به صدور و تمدید پروانه بهداشتی واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.
این کلاس آموزشی پس از برگزاری دوره اول پایش عملکرد شبکه ها در شش ماهه ابتدایی سال 1401 و پس از شناسایی موانع موجود در عملکرد شبکه ها، در جهت رفع ایرادات و مشکلات نحوه تکمیل مدارک مربوط به صدور و تمدید پروانه بهداشتی برگزار شد.
هجده نفر از کارشناسان صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش این معاونت در دوره آموزشی حضور داشتند که مهندس «فاطمه ابراهیمی» کارشناس واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به تدریس و رفع ابهامات کارشناسان شبکه ها پرداخت.
پایش عملکرد شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه در حوزه غذا و دارو، سالانه دو بار توسط معاونت غذا و دارو انجام می شود.