مطالب تهیه شده به مناسبت روز جهانی غذا توسط شبکه بهداشت و درمان دماوند
مطالب تهیه شده به مناسبت روز جهانی غذا توسط شبکه بهداشت و درمان دماوند
نگاهی به مهمترین نقش معاونت غذا و دارو در حوزه غذا؛
تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات
16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.
در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات؛
جلسه هم اندیشی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد
جلسه هم اندیشی به مناسبت هفته جهانی غذا و در راستای ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» و با حضور مدیر شبکه، معاون بهداشتی، مسئول واحد بهداشت خانواده، کارشناس تغذیه ستاد و مسئول فرآورده های خوراکی و آرایشی بهداشتی واحد معاونت غذا و دارو برگزار شد.
داروی رمدسیویر جهت بیماران سرپایی (غیر بستری) مشمول خدمات بیمه سازمان بیمه سلامت ایران نمی باشد+اطلاعیه
داروی رمدسیویر جهت بیماران سرپایی (غیر بستری) مشمول خدمات بیمه سازمان بیمه سلامت ایران نمی باشد+اطلاعیه
پوستر تهیه شده توسط شبکه بهداشت و درمان پاکدشت به مناسبت 24 مهر روز جهانی غذا(16 اکتبر)
پوستر تهیه شده توسط شبکه بهداشت و درمان پاکدشت به مناسبت 24 مهر روز جهانی غذا(16 اکتبر)
پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا
پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا
اطلاعیه سازمان غذا و دارو در خصوص ثبت نام در همایش روز جهانی غذا
اطلاعیه سازمان غذا و دارو در خصوص ثبت نام در همایش روز جهانی غذا
به مناسبت روز جهانی غذا؛
برنامه های مناسبتی معاونت غذا ودارو اعلام شد
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز جهانی و هفته ملی غذا نشستی جهت تبیین برنامه های معاونت برگزار شد.
با ابلاغ معاون غذا و دارو دانشگاه؛
سرپرست جدید آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت منصوب شد
معاون غذا و دارو، دکتر «سید علیرضا مرتضوی» در نشست انتصاب سرپرست جدید آزمایشگاه کنترل غذا و دارو گفت: در دوره مدیریت قبلی عملکرد آزمایشگاه کنترل غذا و دارو به صورت منسجم پیش می رفت ولی با توجه به نیاز به تغییرات و استفاده از تجربیات دکتر «عطالله شکوری» تغییری در مدیریت آزمایشگاه انجام گرفت.
در هشتمین کمیته تخصصی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو؛
79پرونده مورد بررسی قرار گرفت
هشتمین کمیته تخصصی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ سی ام شهریور ماه سال 1400 با حضور دكتر «سید علیرضا مرتضوی» معاون غذا و دارو و رئيس كميته، دكتر «ندا رونده» مدير نظارت و ارزیابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و دبير كميته، مهندس «وحید مهدوی» مدير آزمايشگاه كنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه» كارشناس مواد آرایشي و بهداشتی، خانم دكتر «عارفه کمپانی سعید» نماينده صنعت برگزار گردید.