×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :43
تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات
نگاهی به مهمترین نقش معاونت غذا و دارو در حوزه غذا؛

تقویت بنیه علمی، آموزش و ارتقا سطح آگاهی مصرف کنندگان و رسیدگی به شکایات

16 اکتبر سال 1945 میلادی به عنوان روز جهانی غذا توسط سازمان خوار و بار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام شده است. نقش غذا در حفظ سلامتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. غذای سالم جهت پیشگیری از بیماریها ، حفظ سلامتی و طول عمر مطلوب جایگاه ویژه ای دارد.

جلسه هم اندیشی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد
در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات؛

جلسه هم اندیشی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد

جلسه هم اندیشی به مناسبت هفته جهانی غذا و در راستای ویژه برنامه های سراسری به مناسبت روز جهانی غذا با عنوان ملی «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت» و با حضور مدیر شبکه، معاون بهداشتی، مسئول واحد بهداشت خانواده، کارشناس تغذیه ستاد و مسئول فرآورده های خوراکی و آرایشی بهداشتی واحد معاونت غذا و دارو برگزار شد.

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

پیام مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص روز جهانی غذا

سرپرست جدید آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت منصوب شد
با ابلاغ معاون غذا و دارو دانشگاه؛

سرپرست جدید آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت منصوب شد

معاون غذا و دارو، دکتر «سید علیرضا مرتضوی» در نشست انتصاب سرپرست جدید آزمایشگاه کنترل غذا و دارو گفت: در دوره مدیریت قبلی عملکرد آزمایشگاه کنترل غذا و دارو به صورت منسجم پیش می رفت ولی با توجه به نیاز به تغییرات و استفاده از تجربیات دکتر «عطالله شکوری» تغییری در مدیریت آزمایشگاه انجام گرفت.

79پرونده مورد بررسی قرار گرفت
در هشتمین کمیته تخصصی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو؛

79پرونده مورد بررسی قرار گرفت

هشتمین کمیته تخصصی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ سی ام شهریور ماه سال 1400 با حضور دكتر «سید علیرضا مرتضوی» معاون غذا و دارو و رئيس كميته، دكتر «ندا رونده» مدير نظارت و ارزیابي فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و دبير كميته، مهندس «وحید مهدوی» مدير آزمايشگاه كنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه خیرخواه» كارشناس مواد آرایشي و بهداشتی، خانم دكتر «عارفه کمپانی سعید» نماينده صنعت برگزار گردید.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست