در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
کارگاه آموزشی فناوریهای نوین بسته بندی مواد غذایی برگزار شد
دوره آموزشی فناوری های نوین بسته بندی مواد غذایی در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور چهل نفر از کارمندان رسته بهداشتی و درمانی در دو روز برگزار گردید.
مدرس دوره، دکتر «حمید حقانی حقیقی» به تشریح اصول و ویژگی های کلی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی، انواع مواد پلیمری بسته بندی، بسته بندی هوشمند، بسته بندی زیست تخریب پذیر، قوانین بسته بندی و برچسب گذاری مواد غذایی، بسته بندی مایکروویو پذیر و سایر موضوعات مهم در زمینه بسته بندی مواد غذایی پرداخت.
دوازده ساعت آموزشی در پرونده شرکت کنندگان درج شد.
نظر