×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/10/28 - 15:19
  • بازدید : 1327
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به دلیل اهمیت سلامت مواد غذایی؛

دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی برگزار شد

به دلیل کاربرد زیاد مواد غذایی بیشتر سودجویان برای دستیابی به منافع اقتصادی برخی تقلبات را وارد تولید مواد غذایی و خوراکی می کنند در همین راستا دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به دلیل کاربرد زیاد مواد غذایی بیشتر سودجویان برای دستیابی به منافع اقتصادی برخی تقلبات را وارد تولید مواد غذایی و خوراکی می کنند در همین راستا دوره آموزشي آشنایی با تقلبات غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

مهندس «حمید حقانی حقیقی» مدرس این دوه در رابطه با تاریخچه، انواع و علل تقلبات آموزش های لازم را به کار کنان معاونت داد.

این دوره در چهار جلسه آموزشی با حضور 68 نفر از کارکنان معاونت برگزار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 72515
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست