سرای محله حسین آباد میزبان کارشناسان؛
آموزش نحوه صحیح انتخاب کالاهای سلامت محور
كارشناسان غذا و آرايشي بهداشتي مركز اطلاعرساني و رسيدگي به شكايات معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي جهت ارتقاء دانش عموم در زمينه انتخاب و مصرف صحيح مواد غذايي و آرايشي بهداشتي دوره آموزشی سه روزه برگزار کردند.
كارشناسان غذا و آرايشي بهداشتي مركز اطلاعرساني و رسيدگي به شكايات معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي جهت ارتقاء دانش عموم در زمينه انتخاب و مصرف صحيح مواد غذايي و آرايشي بهداشتي دوره آموزشی سه روزه برگزار کردند.
کارشناسان با حضور در سرای محله حسین آباد در خصوص فرآوردههاي غيرمجاز هشدارهای لازم را دادند.
انتخاب مواد غذايي و آرايشي بهداشتي مجاز و قابل مصرف بر اساس پروانههاي بهداشتي و اصول برچسبگذاري، راههاي درست نگهداري و مصرف محصولات غذايي از دیگر موضوعات تدریس شده در این دوره بود.
محصولات آموزشی از قبیل بروشور و کتابچه نیز در بین شرکت کنندگان توزیع شد.