ارزیابی و نظارت بر صدور مجوزها و استاندارد های تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی
بررسی 13 پرونده در کمیسیون فنی و قانونی فرآورده های خوراکی آشامیدنی
چهارصد و هفتادمین و چهارمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ بیست و ششم مهر ماه سال جاری در محل معاونت عذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این جلسه با حضور دکتر «جمشید سلام زاده»معاون غذا و دارو/ رئیس کمیته فنی و قانونی، مهدس «محسن پهلوانی قمی» معاون نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ،دکتر «زهره مردانی» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه تخت چین» کارشناس تخصصی مواد خوراکی و آشامیدنی، دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی انستیتو مهندس «هاشم علوی» نماینده جامع مسئولین فنی و دکتر «محمدمهدی پارساپور» نماینده صنعت، برگزار شد.
در مجموع 13 پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی، پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.
نظر