بررسی 19 پرونده در چهارصد و بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
چهارصد و بیست و دومین کمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
چهارصد و بیست و دومین کمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور دکتر ((جمشید سلام زاده)) معاون غذا و دارو، دکتر ((لیلا نقدی)) مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دکتر ((زهره مردانی)) مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس ((تخت چین)) کارشناس تخصصی مواد غذایی، آشامیدنی، دکتر ((الهام خان نیری)) عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی، مهدس ((هاشم علوی)) به عنوان نماینده جامع مسئولین فنی و دکتر ((محمد مهدی پارساپور)) به عنوان نماینده صنعت، بیست و سوم تیرماه سال جاری در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
در مجموع 19 پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی و پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.