بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی به میزبانی استان خوزستان برگزار می شود
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان چهاردهم و پانزدهم بهمن ماه سال 1399 میزبان بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی خواهد بود.
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان چهاردهم و پانزدهم بهمن ماه سال 1399 میزبان بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی خواهد بود.
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی و راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی از مهمترین محور های مهم این کنگره می باشد.
فرصت ارسال مقالات تا سی ام آذرماه سال جاری در نظر گرفته شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمائید.
http://fdo.sbmu.ac.ir/uploads/oldfile/پوستر_کنگره_غذایی.jpg