×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/27 - 13:22
  • بازدید : 67
  • تعداد بازدید : 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
چگونه از مصرف کالای قاچاق در امان باشیم؟

توجه به برچسب اصالت کالا و تهیه کالای داخلی

واردات غیر مجاز و بی رویه اقلام خوراکی و آشامیدنی و تبلیغات رنگارنگ این محصولات باعث ترغیب بیشتر مردم به تهیه آنها شده است و آشنایی با چگونگی استعلام کالا و شناسایی کالای اصل از قاچاق سوال و دغدغه مردم بوده است. در ادامه مطلب در گفتگویی با مسئول حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ذکر روش های شناسایی خواهیم پرداخت. مهندس «حامد عبدی» جهت توجه به برچسب اصالت کالا و تا حد امکان تهیه کالای تولید داخل را به شهروندان توصیه می کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

واردات غیر مجاز و بی رویه اقلام خوراکی و آشامیدنی و تبلیغات رنگارنگ این محصولات باعث ترغیب بیشتر مردم به تهیه آنها شده است و آشنایی با چگونگی استعلام کالا و شناسایی کالای اصل از قاچاق سوال و دغدغه مردم بوده است. در ادامه مطلب در گفتگویی با مسئول حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ذکر روش های شناسایی خواهیم پرداخت.

مهندس «حامد عبدی» جهت توجه به برچسب اصالت کالا و تا حد امکان تهیه کالای تولید داخل را به شهروندان توصیه می کند.

واحد پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور چه فعالیتهایی در صنعت غذا دارد؟

با توجه به واردات اقلام خوراکی قاچاق و ضرورت آشنایی مردم با این اقلام، بحث نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی سلامت محور،مبارزه با ورود کالاهای خوراکی و آشامیدنی قاچاق ،آشنا کردن مردم با برچسب اصالت کالا و سیستم رهگیری و ردیابی واطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مصرف کننده درحوزه سلامت غذا جایگاه مهمی دربرنامه های واحد پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور دارد.  

چه اقداماتی در خصوص رسیدن به نتیجه بهتر در رابطه با وظایفی که برشمردید، انجام داده اید؟

در مرحله اول کلاسهای آموزشی در معاونت غذا و دارو که برای کارشناسان واحد نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی برگزار شد در مرحله بعد دستور العمل های لازم برای کارشناسان حوزه قاچاق در شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش ارسال و در زمان پایش و ارزیابی عملکرد شبکه ها این موضوع به طورکامل تبیین شد.  همچنین در زمان بازدید های سطح عرضه نکات لازم در خصوص شناسایی کالای قاچاق و توجه به برچسب اصالت به متصدیان فروشگاه ها یادآوری می شود. از طرف دیگر برنامه ریزی دقیق و اصولی در زمینه مبارزه و پیشگیری از قاچاق اقلام سلامت محور انجام می شود که می توان به برنامه بازدید سطح عرضه مواد غذایی، همکاری در زمینه برگزاری گشت های مشترک نظارتی آموزشی با کارشناسان حوزه قاچاق شبکه های تابعه اشاره کرد. با توجه به اهمیت موضوع برچسب اصالت کالا و سیب سلامت و پروانه بهداشتی ساخت محصولات غذایی به نوعی مهمترین دغدغه کارشناسان معاونت غذا و دارو می باشد  معرفی برچسب اصالت کالا و نحوه استعلام آن در کلاسهای آموزشی در سایت معاونت پوسترهای آموزشی و در زمان پایش و ارزیابی و بازدید های مشترک انجام می شود.

توصیه شما به عنوان مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور به شهروندان چیست؟

توصیه ام به شهروندان این است که در هنگام خرید به برچسب اصالت درج شده روی کالای خوراکی دقت کرده و با توجه به روش های استعلام از اصل بودن کالای خریداری شده اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده کالای قاچاق در فروشگاه ها یا سطوح عرضه با کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی تماس بگیرند و توصیه دیگر تهیه اقلام خوراکی و آشامیدنی تولید داخل در راستای حمایت از صنعت غذا می باشد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 109197
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست