جهت جلوگیری از چاپ کارتن و برچسب غیرمجاز؛
نظارت جدی بر فعالیت چاپخانه ها آغاز شد
جهت جلوگیری از چاپ برچسب و کارتن تقلبی جلسه ای جهت هماهنگی بین دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران و کمیسیون برنامه ریزی و هماهنگی و نظارت بر مبارزه قاچاق کالا و ارز استان تهران در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
دوره آموزشی برای مربیان پرورشی در راستای مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور
کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور با حضور در مدارس شهرستان های دماوند، ورامین و قرچک به آموزش مدیران و مربیان پرورشی پرداختند.
کشف مکمل غیرمجاز به ارزش 350 میلیون ریال
در بازرسی کارشناسان واحد فنی و نظارت بر داروخانه های معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از یک داروخانه در منطقه یک تهران، دوازده قلم مکمل ورزشی و تغذیه ای غیر مجاز کشف و ضبط شد.
توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
دوره آموزشي مزاج در طب سنتی برگزار شد
دوره آموزشی امور طبیعیه و مزاج در طب سنتی، گیاهان دارویی و بیماریهای گوارشی در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
بازرسی و کشف اقلام غیر مجاز همراه با آموزش در بازدیدهای مشترک کارشناسان معاونت غذا و دارو
در راستای مبارزه با فروش گیاهان دارویی قاچاق و غیر مجاز و در پی شکایات مردمی عطاری های واقع در منطقه امامزاده قاسم مورد بازرسی دقیق قرار گرفتند و فرآورده های غیر مجاز به ارزش پنج میلیون ریال کشف و ضبط شدند.
250 کیلو سالاد اولویه غیر مجاز معدوم شد
کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان پاکدشت در بازرسی های خود در مهر ماه، 25 گالن 10 کیلویی سالاد اولویه کشف و معدوم کردند.
در حاشیه تقدیر از کارخانجات برتر تولید مواد غذایی، معاون غذا ودارو دانشگاه گفت:
نظارت بر ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره سرلوحه کار قرار گرفته است
در حاشیه تقدیر از کارخانجات تولید مواد غذایی برتر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز جهانی غذا، دکتر «فرزاد پیرویان» گفت: روزانه آمارهای تکان دهنده ای از دور ریز مواد غذایی در جهان شنیده می شود که واقعا باعث تاسف است و شرکت های غذایی باید در تولیدات خود این موضوع را در نظر داشته باشند تا کمترین دور ریز را داشته باشیم.
به مناسبت روز جهانی غذا؛
از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی تقدیر شد
به مناسبت روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج شرکت و کارگاه برتر تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شدند.
در سومین روز از هفته غذا صورت گرفت؛
حضور در بین مردم و آموزش عمومی
کارشناسان معاونت غذا دارو دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی در سومین روز از هفته ملی غذا با حضور در اماکن عمومی به آموزش چهره به چهره مردم در زمینه نحوه انتخاب مواد غذایی سالم پرداختند.
در گفتگوی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو با رسانه ها مطرح شد؛
چگونه یک محصول غذایی غیرمجاز را به کارشناسان گزارش دهیم؟
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو به مناسبت هفته غذا، در گفتگو با رادیو تهران، توضیحاتی در رابطه با نحوه شکایت از یک محصول غذایی یا آرایشی و بهداشتی غیر مجاز داد.