توسط کارشناسان معاونت غذا ودارو صورت گرفت؛
آشنا کردن کارکنان فروشگاههای اینترنتی با نحوه استعلام اصالت کالا
با توجه به نیاز روزافزون جامعه به خرید اینترنتی و تنوع محصولات موجود در این فروشگاه ها ضروری است کارکنان و تامین کنندگان کالاها با معیارهای نشان دهنده اصالت کالا آشنا باشند لذا کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف به آموزش کارکنان پرداختند.
توسط بازرسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
یک برند خوراکی غیر مجاز دیگرکشف شد
بازرسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «آلوچه وطن» را به دلیل جعل پروانه ساخت، کشف و گزارش تخلف را به سازمان غذا ودارو ارائه کردند.
سرای محله حسین آباد میزبان کارشناسان؛
آموزش نحوه صحیح انتخاب کالاهای سلامت محور
كارشناسان غذا و آرايشي بهداشتي مركز اطلاعرساني و رسيدگي به شكايات معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي جهت ارتقاء دانش عموم در زمينه انتخاب و مصرف صحيح مواد غذايي و آرايشي بهداشتي دوره آموزشی سه روزه برگزار کردند.
مراقب ساندویچهای آماده مصرفی باشید؛
ساندویچ های غیر مجاز با برندهای متفرقه معدوم شد
باتوجه به بالا بودن عرضه ساندویچ بدون مجوز در سوپرمارکتها و لزوم نظارت بر سلامت و بهداشت این مواد غذایی، بازرسی مشترکی بین معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
توسط بازرسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت:
کشف و گزارش دو برند متخلف غذایی
بازرسان واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی «قند آقامیر» را به دلیل جعل پروانه ساخت و آبنبات « lollipop» رابه دلیل نداشتن پروانه ساخت معتبر، کشف و گزارش تخلف را به سازمان غذا ودارو ارائه کردند.
با هدف آموزش و نظارت صورت گرفت؛
بازرسی از پیرایشگاه های مردانه
بازرسان واحد نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت آموزش نحوه کار کردن با سامانه تی تک و راه های تشخیص اجناس تقلبی و قاچاق به پیرایشگاه های مردانه منطقه شرق تهران مراجعه کردند.
برپایی غرفه در بازار به منظور آموزش «انتخاب کالای اصیل»
کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت های غذا و داروی دانشگاه های تهران و ایران جهت آموزش نحوه شناسایی کالای قاچاق و انتخاب کالای مجاز ، نمایشگاهی در بازار بزرگ تهران برپا کردند.
چگونه از نمک، مایع ظرفشویی و مایع ضدعفونی کننده جهت شستشوی سبزیجات استفاده کنیم؟
اهمیت سلامت میوه و سبزی مصرف شده به قدری است که همگان دقت لازم را درشستشو به کار می گیرند و به همین دلیل جهت حصول از ضد عفونی شدن میوه و سبزی روشهایی در بین مردم رایج شده است که لازم است توضیحاتی در رابطه با آن داده شود.
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
کارگاه آشنایی با قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد
دوره یک روزه «آشنایی با قوانین مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار شد.
کمیسیون ماده 20 با تاسیس 31 داروخانه موافقت کرد
کمیسیون قانونی ماده 20 امور داروخانه های معاونت غذا ودارو با حضور تمام اعضا در محل معاونت غذا ودارو و با ریاست معاون غذا ودارو دکتر «فرزاد پیرویان» برگزار شد.