در معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛
فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی به کارشناسان آموزش داده شد
دوره آموزشی فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با حضور هفتاد نفر از کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل این معاونت برگزار شد.
دوره آموزشی فناوری های نوین در بسته بندی مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با حضور هفتاد نفر از کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل این معاونت برگزار شد.
مدرسان دوره، دکتر «حمید حقانی» و دکتر «زهرا میرخاور» در رابطه با ویژگی های مواد مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی، انواع مواد پلیمری بسته بندی مواد غذایی، بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، بسته بندی مایکروویو پذیر، بسته بندی فعال، بسته بندی هوشمند، بسته بندی زیست تخریب پذیر و کاربرد نانو در بسته بندی توضیحاتی دادند..
این دوره اواخر آبان ماه سال 1398 دردو دوره دو روزه برگزار شد و دارای 12 ساعت امتیاز آموزشی بود.