پایش عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
در وبینار برگزار شده از سوی سازمان غذا و دارو، عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.
در وبینار برگزار شده از سوی سازمان غذا و دارو، عملکرد اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1400، مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت.
دکتر «ندا رونده»، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در این خصوص گفت: کلیه اقدامات این اداره از قبیل صدور پروانه، چگونگی بررسی شکایات واصله به مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات، ثبت منبع و ترخیص از انبارها و نحوه نظارت بر شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه، ارزیابی شد.
به نقل از دکتر رونده معاونت غذا و دارو دانشگاه در تمام موضوعات گزارش کاملی از عملکرد خود در سال 1400 ارائه نمود.
در ادامه پایش عملکرد، پنجم مرداد ماه سال جاری کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت بر خط در بازرسی از یک واحد تولیدی فرآروده خوراکی، کارشناسان معاونت غذا و دارو را همراهی کرده و روند بازرسی را به دقت مورد ارزیابی قرار دادند.
در ارزیابی عملکرد سال1399، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی این معاونت رتبه برتر را در سطح کشور کسب نموده بود.