×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

 

 

مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی



 

 

 

 

مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو یکی از سه مدیریت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می­ باشد. در آزمایشگاه کنترل مواد غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی فرآورده ­های واحدهای تولیدی، محصولات در سطح عرضه و نمونه ­های ارسالی از مراکز قضائی مورد آزمون قرار می­ گیرند.

 

این فعالیت­ها به طریقی انجام می ­شود که الزامات سازمان غذا و دارو، استاندارد و نیاز مشتریان، مراجع قانونی یا سازمان­هایی که به آزمایشگاه رسمیت می­ بخشند، برآورده گردد.آزمایشگاه به منظور انجام آزمون­ های تعریف شده در محدوده کاربرد استاندارد ملی ایران و ضوابط سازمان غذا و دارو، دارای پرسنل فنی و مدیریتی با شرح وظایف مشخص می ­باشد.

 آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در قالب 10 بخش تخصصی شامل:

1. بخش پذیرش نمونه2. بخش میکروب شناسی3. بخش شیمی مواد غذایی 4. بخش شیمی آرایشی و بهداشتی5. بخش ظروف و بسته ­بندی6. بخش سم­ شناسی7. بخش دستگاهی 8. بخش تضمین کیفیت 9. امور اداری و دبیرخانه 10. واحد آموزش وظیفه کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مواد اولیه مصرفی در کلیه مراحل تولید و عرضه نمونه­های داخلی، وارداتی و صادراتی را برعهده دارد. این فعالیت­ها، با بررسی­های ارگانولپتیکی و آزمون­های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و سم ­شناسی بر اساس استانداردهای ملی موجود و دستورالعمل­های اداره کل آزمایشگاه­های کنترل غذا و دارو و منابع بین المللی انجام می­ شود.

 تعهدات مدیریت و پرسنل آزمایشگاه:

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صراحتاً اعلام می ­دارد که عملکرد کارکنان این آزمایشگاه مبرّا از هر گونه اعمال نفوذ، فشار داخلی و خارجی در خصوص نحوه انجام آزمون­ها، تهیه گزارش­ها و ارائه نتایج آزمون­ها می­ باشد.معاونت غذا و داروی دانشگاه تضمین می ­نماید که در مسیر ارتقاء کیفیت و بهبود خدمات آزمایشگاهی نسبت به تأمین نیازهای کارکنان، دستگاه­ها، مواد، ابزار و فضای مورد نیاز در چارچوب قوانین و مقررات مرتبط، اقدام نماید.مجموعه­ مدیریت و کارکنان آزمایشگاه خود را متعهد می­ دانند که مسؤول حفظ و نگهداری کلیه اطلاعات مربوط به نمونه ­ها بوده و نتایج حاصل از آزمون­ها را محرمانه تلقی نمایند.مجموعه­ مدیریت و کارکنان آزمایشگاه خود را موظف به پیگیری و اجرای سیستم مدیریت کیفیت و برآورده کردن کلیه الزامات استاندارد ISO/IEC 17025  دانسته و از آن تبعیت خواهند نمود.

 مراکز مجاز به ارسال نمونه ­های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 1.       اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

2.       اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شبکه ­های بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه

3.       شبکه­ های بهداشت محیط (وابسته به معاونت بهداشتی دانشگاه)

4.       سایر سازمان­های دولتی اعم از دادگاه­ها، فرودگاه، نیروی انتظامی (با موافقت معاونت غذا و دارو)

 نمودار گردش نمونه و پاسخ دهی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

فرم و ضوابط 

آزمایشگاه های همکار

 

 

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست