×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :49
کشف 11 قلم دارو و 9 قلم ماده اولیه قاچاق

کشف 11 قلم دارو و 9 قلم ماده اولیه قاچاق

در بازرسی از سه داروخانه شهرستان قرچک یازده قلم دارو و 9 قلم ماده اولیه دارویی قاچاق توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کشف و جمع آوری شد.

غرفه « اصیل بخریم» در بازار بزرگ تهران برپا شد
با حضور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

غرفه « اصیل بخریم» در بازار بزرگ تهران برپا شد

کارشناسان معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت های غذا و داروی دانشگاه های تهران و ایران جهت آموزش نحوه شناسایی کالای قاچاق و انتخاب کالای مجاز ، نمایشگاهی در بازار بزرگ تهران برپا کردند.

افزایش چشمگیر بازرسی از داروخانه ها در دی ماه ٩٧

افزایش چشمگیر بازرسی از داروخانه ها در دی ماه ٩٧

در دی ماه سال 1397 دویست و سی و دو بازرسی از داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توسط بازرسان واحد فنی و نظارت بر امور دارویی معاونت غذا و دارو انجام گرفت که مقایسه آمار عملکرد دو ماه آذر و دی نشانگر افزایش بازرسی ها، به میزان 77 عدد می باشد.

کشف انبار غیر مجاز دارو در منطقه 13 شهرداری

کشف انبار غیر مجاز دارو در منطقه 13 شهرداری

در بازرسی مورخ نهم بهمن ماه سال 1397 که توسط بازرسان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و با حضور نمایندگان نیروی انتظامی صورت پذیرفت، انبار غیرمجاز دارویی واقع در منطقه 13 شهرداری تهران شناسایی شد.

یک واحد متخلف غذایی پلمپ شد

یک واحد متخلف غذایی پلمپ شد

کارشناسان معاونت غذا دارو و شبکه پاکدشت دانشگاه با حضور در محل بسته بندی عسل غیر بهداشتی و روغن زیتون تقلبی محصولات را معدوم کردند.

کشف 80 میلیون ریال کالای قاچاق از دو داروخانه

کشف 80 میلیون ریال کالای قاچاق از دو داروخانه

بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی27 قلم کالای آرایشی و بهداشتی از داروخانه ای واقع در منطقه یک شهرداری و یازده قلم داروی قاچاق از یک داروخانه در منطقه سیزده شهرداری کشف و جمع آوری کردند.

دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

دوره آموزشی HACCP در معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

دوره آموزشی HACCPدر سالن آموزش های معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده برای کارشناسان صنایع غذايي و آرايشي بهداشتي معاونت برگزار شد.

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی
پیرو برنامه راهبردی جدید وزارت بهداشت دوره آموزشی برگزار شد؛

لزوم کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی

برنامه جدید و راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش میزان مصرف نمک در سفره و تولیدات مواد غذایی می باشد و در این زمینه ضروری است آموزش های لازم به افراد به ویژه بانوان خانه دار داده شود.

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست