از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
آموزش برای عموم مردم در مساجد مناطق ۴ و ۶ تهران توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو
در راستای ارتقای دانش و آگاهی عمومی در زمینه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی و فرآوردههای آرایشیـبهداشتی، برنامههای آموزشی توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۱۴ و ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این برنامهها با هدف ارتقاء دانش در زمینه انتخاب و مصرف صحیح مواد غذایی و آرایشیبهداشتی، با حضور کارشناسان مرکز اطلاعرسانی غذا این معاونت در مسجد حضرت ولیعصر (عج) منطقه ۶ و مسجد حضرت ابوالفضل (ع) منطقه ۴ برگزار شد. شرکتکنندگان در این برنامه، عموم مردم بودند و در جریان آموزشهای ارائهشده قرار گرفتند.
موضوع آموزشها:
۱. برچسبگذاری مواد غذایی و آرایشیبهداشتی بستهبندیشده و آشنایی با مجوز پروانه ساخت و ورود.
2 برچسب اصالت محصولات وارداتی غذا و آرایشیبهداشتی.
۳. هشدار در خصوص فرآوردههای غیرمجاز و رعایت اصول ایمنی مواد غذایی.
4. انتخاب مواد غذایی و آرایشیبهداشتی مجاز و قابل مصرف بر اساس پروانههای بهداشتی و اصول برچسبگذاری.
همچنین در این برنامهها، بروشورها و کتابچههای آموزشی تهیهشده در معاونت غذا و دارو در زمینه غذایی، آرایشیبهداشتی و جوانی جمعیت در اختیار شرکتکنندگان قرار گرفت.
نظر