×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/08/18 - 12:15
  • بازدید : 25
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ارزیابی و نظارت بر صدور مجوزها و استاندارد های تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی

بررسی 22 پرونده در کمیسیون فنی و قانونی فرآورده های خوراکی/ آشامیدنی

چهارصد و هفتاد و هفتمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در تاریخ هفدهم آبان ماه سال جاری در محل معاونت عذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، این جلسه با حضور دکتر «جمشید سلام زاده»معاون غذا و دارو/ رئیس کمیته فنی و قانونی، دکتر «لیلا نقدی» مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ،دکتر «زهره مردانی» سرپرست آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مهندس «فاطمه تخت چین» کارشناس تخصصی مواد خوراکی و آشامیدنی، دکتر «الهام خان نیری» عضو هیئت علمی انستیتو مهندس «هاشم علوی» نماینده جامع مسئولین فنی، برگزار شد.

در مجموع 22 پرونده با موضوعات صدور مجوز مشاغل خانگی، پروانه ساخت و اظهار نظر در مورد لیبل های واحد تولید مطرح شد و پیرامون پرونده های مطروحه تبادل نظر و بررسی های لازم به عمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 163538

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست