به مناسبت روز جهانی غذا
مصاحبه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره اهمیت روز جهانی غذا
همزمان با فرا رسیدن روز جهانی غذا، دکتر «جمشید سلامزاده» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگویی ویدئویی به بیان دیدگاهها و نکات مهم این روز پرداخت.
در این گفتوگو، وی به اهمیت و جایگاه روز جهانی غذا و تغذیه سالم پرداخته و نکات کلیدی مرتبط با ایمنی یا سلامت غذا و امنیت غذایی را مطرح کرده است. ایشان همچنین گزارشی از فعالیت های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص نظارت وکنترل انطباق مواد غذایی و آشامیدنی تولید شده در واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه با استانداردهای مربوطه را ارائه نمودند.
فایل کامل این مصاحبه ویدئویی را میتوانید در ادامه مشاهده نمایید
نظر