×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/07/23 - 11:05
  • بازدید : 8
  • تعداد بازدید : 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا

مصاحبه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره اهمیت روز جهانی غذا

همزمان با فرا رسیدن روز جهانی غذا، دکتر «جمشید سلام‌زاده» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگویی ویدئویی به بیان دیدگاه‌ها و نکات مهم این روز پرداخت.

در این گفت‌وگو، وی به اهمیت و جایگاه روز جهانی غذا و تغذیه سالم پرداخته و نکات کلیدی مرتبط با ایمنی یا سلامت غذا و امنیت غذایی را مطرح کرده است. ایشان همچنین گزارشی از فعالیت های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص نظارت و‌کنترل انطباق مواد غذایی و آشامیدنی تولید شده در واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه با استانداردهای مربوطه را ارائه نمودند.

 

 

 

 

 

 

 

فایل کامل این مصاحبه ویدئویی را می‌توانید در ادامه مشاهده نمایید

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 162144

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست