بهمنظور ارتقاء دانش کارشناسان بهداشت، با حضور مدرس معاونت غذا و دارو در شبکه بهداشت شمال
کارگاه آموزشی «تقلبات مواد غذایی، مکانیسم و جنبههای مرتبط با سلامتی» در مرکز بهداشت شمال برگزار شد
کارگاه آموزشی با عنوان «تقلبات مواد غذایی، مکانیسم و جنبههای مرتبط با سلامتی» در تاریخ ۱۱ و ۱۲ آبانماه ۱۴۰۴ با حضور کارشناسان بهداشت در مرکز بهداشت شمال برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر«حمید حقانی حقیقی» بعنوان مدرس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به ارائه مباحث تخصصی در حوزه تقلبات مواد غذایی پرداخت.
این کارگاه با مقدمه و مروری بر تقلبات در مواد غذایی آغاز شد. در ادامه، اهداف اصلی تقلب مواد غذایی، چگونگی تغییرات کیفیت محصولات، اقدامات اصلی برای تقلبات، اشکال کلیدی تقلب عمدی مواد غذایی، مواردی مانند جایگزینی با مواد غذایی با کیفیت پایین یا کمارزش و افزایش وزن یا حجم با ترکیب مواد اعلامنشده، ارائه ظاهر جذابتر با تزریق مواد شیمیایی و رنگهای مصنوعی، و مثالهایی از اتفاقات روز دنیا و حوادث ناشی از تقلبات غذایی در جهان و کشورمان مطرح شد.
همچنین مثالهای روز و موارد جاری در امور بازرسان وزارت بهداشت از جمله مباحث اصلی مورد بحث در این دوره آموزشی بودند.
در پایان، جلسهای از پاسخ به پرسشهای کاربردی و علمی کارشناسان بهداشت حاضر در مرکز بهداشت شمال برگزار شد که با استقبال و مشارکت فعال ایشان همراه بود.
نظر