×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/08/18 - 13:48
  • بازدید : 24
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد

کشف و ضبط ۱۶ دستگاه کرایوتراپی قاچاق به ارزش بیش از ۳ میلیارد ریال در شرق تهران

در جریان بازدید مشترک کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با سازمان تعزیرات حکومتی، ۱۶ دستگاه کرایوتراپی قاچاق در محدوده شرق تهران شناسایی و توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این اقدام در تاریخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۴ با هدف مقابله با قاچاق تجهیزات پزشکی و صیانت از سلامت جامعه صورت گرفت.

در جریان این بازرسی، ۱۶ دستگاه کرایوتراپی فاقد مجوز قانونی و با ارزش تقریبی بیش از ۳ میلیارد ریال کشف و ضبط شد. اقلام مذکور پس از جمع‌آوری و ثبت مشخصات، جهت بررسی‌های تخصصی و نگهداری موقت به معاونت غذا و دارو منتقل گردید.

بنابر اعلام کارشناسان مربوطه، پرونده تخلف پس از تکمیل مستندات به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شده تا مراحل قانونی آن طی شود.

در ادامه، دکتر « جمشید سلام زاده» معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر بازار تجهیزات پزشکی گفتورود و عرضه غیرمجاز تجهیزات پزشکی، علاوه بر تهدید سلامت بیماران، به چرخه توزیع رسمی کشور نیز آسیب می‌زند. معاونت غذا و دارو با همکاری نهادهای نظارتی و انتظامی، به‌طور مستمر بازار تجهیزات را رصد و با موارد تخلف به‌صورت قاطع برخورد می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 163554
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست