×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/04/26 - 08:41
  • بازدید : 73
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی با خبرگزاری صدا و سیما در خصوص سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی؛

خرید از مراکز معتبر و توجه به شماره پروانه ساخت و برچسب واصالت

به دنبال عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی با قیمت پایین خبرگزاری صدا و سیما با همکاری کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به یافتن دلیل این موضوع پرداخت که در تحقیقات خبرگزاری صدا و سیما دستکاری و مخدوش شدن تاریخ تولید و مصرف آشکار شد.

دکتر «ندا رونده» در مصاحبه ای با خبرگزاری صدا و سیما عنوان کرد: کیفیت کالا ارتباط مستقیمی با تاریخ انقضای آن دارد و حتما باید خرید مواد غذایی از مراکز معتبر صورت بگیرد و تاریخ تولید و انقضا به دقت کنترل شود.

او افزود: استعلام اصالت کالاهای و وارداتی از طریق برچسب اصالت و کالاهای داخلی با مشاهده و کنترل کردن اطلاعات درج شده روی کالا و توجه به علامت سیب سلامت است.

وی در مصاحبه با خبرگزاری صدا وسیما به شهروندان گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بصورت 24 ساعته آماده اسخگویی و دریافت شکایات شهروندان می باشند لذا هرگاه در ظاهر کالا نشانه هایی از غیر طبیعی بودن از قبیل فرورفتگی، پاک شدگی یا فساد مشاهده شد با شماره تلفن 84248 داخلی 6312 تماس حاصل نمایید.   

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 128703
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست